Moorhuhn 2 – Die Jagd geht weiter

20 Augustus 2000

Moorhuhn 2 – Die Jagd geht weiter

Uitgever : Phenomedia A.G.

Distributie : ComputerChannel.

Ontwikkelaar : Witan Entertainment B.V.

2000 Morhuhn – Die Jagd geht weiter

Deze titel werdt wereldwijd uitgebracht in Duitstalige landen onder “Morhuhn 2 – die jagd geth weiter” en internationaal onder “Crazy chicken 2”. Voor het eerst werd Moorhuhn aan het grote pers publiek laten zien op de E3 Expo in LA. Deze versie heeft rond 20 miljoen downloads veroorzaakt en haalde al binnen een maand de gouden schijf (100.000 stuks) en heeft uiteindelijk meer dan 200.000 boxen verkocht.

Wat compleet vernieuwd is bij de Moorhuhn 2, is het Soundsystem. Deze is volledig opnieuw geprogrameerd. Al het geluid komt in 3D-Surround door de speakers en geeft hierdoor de geweerschoten een nog realistiser effect. Natuurlijk is dit alleen te horen met een daarvoor geschikte geluidsondersteuning.
Voor geplaagde werknemers is er een zogenaamde “Boss-mode” standaard aan het pakket toegevoegd. Komt de chef geniepig om de hoek kijken, geen probleem, door een eenvoudige druk op de knop verschijnt er een Word-screenshot op de monitor.

In deze nieuwe versie zijn niet alleen de kippen het slachtoffer. Er zijn ook kikkers, spinnen en welbekende vogelverschrikker aan te treffen in het veld. Maar kijk uit, degene die wild om zich heen begint te schieten en de zeppelin uit de lucht schiet zal punten moeten inleveren.

Moorhuhn 2 werden als eerste de site karakters geïntroduceerd. De vogelverschrikker zullen we later tegen komen in Moorhuhn Kart en de Kikker krijgt zijn eigen hoofdrol in het spel Moorfrosch.

VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0 (from 0 votes)
Moorhuhn 2 - Die Jagd geht weiter, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
Dit bericht is geplaatst in 2000. Bookmark de permalink.

Geef een reactie